Un bărbat a fost ucis de un urs la Zărneşti

Un bărbat din Zărneşti a fost găsit mort de către un pădurar, în zona unei stâne de la marginea oraşului, primele informaţii arătând că braşoveanul a fost ucis de un urs.

2 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost ucis de un urs la Zărneşti

Un bărbat a fost ucis de un urs la Zărneşti

Victima are aproximativ 50 de ani şi a fost găsită la intrarea în pădurea de la marginea localităţii braşovene Zărneşti, în apropierea unei stâne, în aceeaşi zonă în care un alt bărbat a fost atacat de urs în urmă cu două zile.

Potrivit primelor date ale autorităţilor braşovene, cadavrul a fost găsit de pădurarul din Zărneşti, care patrula în zonă pentru a asigura paza, această măsură fiind luată după primul atac al ursului. Pădurarul a povestit că trupul bărbatului era sfâşiat în bucăţi, medicii de la LML urmând să examineze cadavrul.

Vânătorii nu pot preciza încă dacă este vorba de acelaşi urs care a atacat un alt bărbat în noaptea de marţi spre miercuri. Potrivit locuitorilor din zonă, acelaşi urs ar fi coborât din pădure în noaptea de joi spre vineri şi ar fi atacat o stână, ucigând opt oi. Ciobanii au spus că au reuşit să îl gonească cu ajutorul câinilor.

Vânătorii braşoveni caută ursul de trei zile şi afirmă că acesta va fi împuşcat după ce va fi găsit, deoarece este foarte violent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici