Un bărbat a încercat să intre într-o secţie de votare pentru referendum cu un PISTOL cu bile de cauciuc

Reprezentanţii MAI spun că un bărbat din Caraş Severin a încercat să intre într-o secţie de votare înarmat cu un pistol cu bile de cauciuc. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice, sens în care a fost sancţionat potrivit legii.

541 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a încercat să intre într-o secţie de votare pentru referendum cu un PISTOL cu bile de cauciuc

Un bărbat a încercat să intre în secţia de votare cu un pistol cu bile de cauciuc

„În judeţul Caraş Severin, poliţistul care făcea parte din dispozitivul de pază al unie secţii de votare, a observat un bărbat care avea asupra sa un pistol cu bile de cauciuc şi care se pregătea să intre în secţie. Acesta a fost condus la subunitatea de poliţie, unde s-a stabilit că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, sens în care a fost sancţionat contravenţional conform legii privind regimul armelor şi muniţiilor care interzice purtarea armei sub influenţa băuturilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

Următoarea informare a MAI privind incidentele de la referendum va avea loc la ora 18:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici