Un bărbat a murit călcat de tramvai în cartierul Rahova din Capitală

Un bărbat a murit, marţi dimineaţă, fiind călcat de un tramvai la un semafor din cartierul Rahova din Capitală, poliţiştii întocmind dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă în ceea ce-l priveşte pe conducătorul mijlocului de transport în comun.

860 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit călcat de tramvai în cartierul Rahova din Capitală

Un bărbat a murit călcat de tramvai în cartierul Rahova din Capitală

Accidentul a avut loc, marţi, în jurul orei 10.30, în cartierul Rahova, spre strada Sebastian, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră, Ioana Stancu.

Bărbatul lovit de tramvai a murit după ce paramedicii au încercat timp de aproximativ o oră să-l resusciteze.

Poliţiştii rutieri au întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă pe numele şoferului tramvaiului, urmând să stabilească dacă victima a trecut pe culoarea roşie a semaforului sau nu.

Potrivit Ioanei Stancu, vor fi analizate probe de la faţa locului şi vor fi audiaţi martori oculari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici