Un bărbat a murit după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat, în Cluj. Şoferul a fost aruncat în afara vehiculului

Un bărbat de 40 de ani a murit, miercuri dimineaţa, după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat pe o stradă din Gilău, judeţul Cluj, iar bărbatul a fost proiectat în afara vehiculului.

6481 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat, în Cluj. Şoferul a fost aruncat în afara vehiculului

Un bărbat a murit după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat, în Cluj. Şoferul a fost aruncat în afara vehiculului

Potrivit ISU Cluj, accidentul a fost anunţat miercuri dimineaţa, în jurul orei 5.40, pe o stradă din localitatea Gilău.

Pompierii au găsit la locul indicat maşina răsturnat în afara drumului, iar la o distanţă de circa 50 de metri de acesta l-au găsit şi pe şofer, un bărbat de 40 de ani.

„Suferise multiple traumatisme, era întins pe sol, la o distanţă de circa 50 de metri de drum şi 3-5 metri faţă de autoturism. Acesta nu prezenta semne vitale, iar leziunile grave suferite nu au permis începerea manevrelor de resuscitare”, au transmis reprezentanţii ISU Cluj.

Poliţiştii fac anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici