Un bărbat a murit în urma unei altercaţii, în cartierul Berceni

Presupusul agresor are 17 ani şi a fost dus la Poliţia Capitalei, pentru continuarea audierilor, a declarat purtătorul de cuvânt, Christian Ciocan, care a precizat că au fost identificaţi şi martori ai incidentului.

146 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a murit în urma unei altercaţii, în cartierul Berceni

Un bărbat a murit în urma unei altercaţii, în cartierul Berceni (Imagine: Mediafax Foto)

Conform lui Ciocan, agresiunea a avut loc în jurul orei 16.30, iar suspectul a fost prins la scurt timp după aceea. Între cei doi bărbaţi a avut loc o altercaţie, victima fiind lovită cu pumnul şi doborâtă la pământ.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că victima are 34 de ani, bărbatul fiind cunoscut sub numele de "Cubu'", şi că face parte din grupul cunoscut sub denumirea de grupul "Sportivilor". Aceleaşi surse au precizat că agresiunea nu are legătură cu disputele între grupările de cartier.

Conform surselor citate, tânărul urmează să primească duminică seară mandat de reţinere, iar luni va fi prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici