Un bărbat a sunat de la un spital de psihiatrie, anunţând o bombă la Palatul Parlamentului

Un bărbat din Constanţa, internat la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, a sunat, marţi, din incinta unităţii medicale, la serviciul 112, anunţând amplasarea unei bombe la Palatul Parlamentului, care va găzdui summit-ul NATO.

42 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a sunat de la un spital de psihiatrie, anunţând o bombă la Palatul Parlamentului

Un bărbat a sunat de la un spital de psihiatrie, anunţând o bombă la Palatul Parlamentului

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa, inspectorul Radu Croitou, un bărbat a sunat, în jurul orei 09.50, la Serviciul de Urgenţă 112, şi a anunţat că în incinta Palatului Parlamentului a fost amplasată o bombă. În urma investigaţiilor s-a stabilit că apelul a fost făcut de la un telefon public situat în incinta Spitalului de Psihiatrie Palazu Mare.

În jurul orei 10.10, poliţiştii au reuşit identificarea bărbatului în cauză. Florin I.(45 de ani), din Medgidia, a recunoscut că a alarmat autorităţile anunţând amplasarea unei bombe la Palatul Parlamentului.

De-asemenea, s-a stabilit că bărbatul a fost internat în Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare în 19 martie, având schizofrenie paranoică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici