Un bărbat a sunat la 112 şi a spus că dacă se opreşte din alergat i se va opri şi inima. A fost internat la Psihiatrie

Un bărbat din judeţul Botoşani a sunat la 112 şi a cerut ajutor medical, spunând că dacă se opreşte din alergat i se va opri şi inima. Medicii de pe Ambulanţă nu i-au găsit probleme cardiace, dar bărbatul, care consumase alcool, a fost internat la Psihiatrie.

3359 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a sunat la 112 şi a spus că dacă se opreşte din alergat i se va opri şi inima. A fost internat la Psihiatrie

Un bărbat a sunat la 112 şi a spus că dacă se opreşte din alergat i se va opri şi inima. A fost internat la Psihiatrie

Apelul la 112 a fost făcut în urmă cu câteva zile, iar bărbatul, care consumase alcool înainte să sune, le-a spus celor din dispecerat că aleargă şi că, dacă va înceta, i se va opri şi inima.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, bărbatul ar fi repetat într-una că trebuie să se mişte. „I s-a spus că dacă nu face mişcare nu e bine, iar el fiind vesel a făcut o fixaţie, repeta într-una că trebuie să se mişte", a declarat, pentru MEDIAFAX, Nicuşor Curteanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Botoşani.

Bărbatul a fost preluat din localitatea Lupăria, aflată în apropierea oraşului Flămânzi.

„A fost adus de ambulanţa din substaţia Flămânzi la Spitalul Judeţean Botoşani. Era un pacient euforic, i s-a făcut electrocardiogramă pe traseu de către asistenta medicală, era normală, nu avea ceva special, a fost examinat în UPU şi trimis la Spitalul de Psihiatrie, pentru tratament de specialitate", a mai spus Nicuşor Curteanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici