Un bărbat cu afecţiuni psihice a vrut să jefuiască o bancă din Focşani, ameninţând angajaţii cu o rangă

Un bărbat de 31 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice, şi care fusese dat dispărut a intrat, miercuri după-amiază, în sediul unei bănci din Focşani, ţinând în mâini mai multe pietre şi o rangă cu care a încercat să-l lovească pe agentul de pază, agresorul fiind imobilizat şi predat Poliţiei.

81 afișări

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vrancea, bărbatul, care avea asupra sa o rangă şi mai multe pietre, a intrat în sediul unei agenţii BCR de pe bulevardul Gării din Focşani şi a strigat "jaf".

Ulterior, bărbatul a aruncat cu pietre în angajaţii băncii şi în geamurile unităţii.

Bărbatul a fost imobilizat de agentul de pază al băncii, agresorul încercând să-l lovească cu ranga.

"Agresorul este un bărbat de 31 de ani, din Bucureşti, cunoscut cu afecţiuni psihice. Acesta a intrat în bancă şi a încercat să lovească agentul de pază cu un obiect metalic. A fost imobilizat şi predat Poliţiei. Suspectul era dat în urmărire naţională, încă de ieri (n.r. - marţi), după ce dispăruse de la domiciliu", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, inspectorul Bogdan Toader.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de Poliţie care l-au preluat pe tânăr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici