Un bărbat cu probleme psihice a fost omorât în bătaie în plină stradă

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, care avea probleme psihice, din Drobeta Turnu Severin, a fost omorât în bătaie, în noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii reuşind să identifice trei suspecţi.

392 afișări
Imaginea articolului Un bărbat cu probleme psihice a fost omorât în bătaie în plină stradă

Un bărbat cu probleme psihice a fost omorât în bătaie în plină stradă (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax foto)

Trupul fără viaţă a fost găsit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ieşire din Drobeta Turnu Severin, pe marginea drumului naţional 6, în faţa unui restaurant, de către un paznic al unei societăţi comerciale din apropiere, care a anunţat Poliţia.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a văzut trei indivizi care-l loveau cu pumnii şi picioarele şi care au fugit apoi cu un autoturism.

Poliţiştii au blocat intrările şi ieşirile din Drobeta Turnu Severin şi au reuşit să oprească autoturismul în care se aflau cei trei după o urmărire de câteva zeci de minute, şoferul maşinii refuzând iniţial să oprească la semnalele poliţiştilor.

Potrivit şefului Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, comisar Paul Medinceanu, cei trei indivizi, cu vârste de 22, 26 şi 28 de ani, erau în stare de ebrietate şi l-au bătut pe bărbat cu pumnii şi picioarele până l-au lăsat fără viaţă, fiind cercetaţi pentru omor calificat.

Aceeaşi sursă a mai precizat că, din primele verificări, victima, care avea probleme psihice, ar fi consumat băuturi alcoolice cu agresorii înainte de producerea crimei, într-un bar din apropiere.

Cei trei suspecţi au fost prezentaţi, sâmbătă dimineaţă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin pentru audieri, urmând ca procurorul să dispună reţinerea lor pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici