Un bărbat de 49 de ani din Botoşani a primit a treia doză de vaccin. Cum s-a produs greşeala

  • Un bărbat de 49 de ani a primit a treia doză de vaccin anti-Covid la un centru de vaccinare din oraşul Dorohoi, judeţul Botoşani.
  • DSP Botoşani a spus că în acest caz a fost demarată o anchetă.
825 afișări
Imaginea articolului Un bărbat de 49 de ani din Botoşani a primit a treia doză de vaccin. Cum s-a produs greşeala

Botoşani: Un bărbat de 49 de ani a primit a treia doză de vaccin

Un bărbat de 49 de ani a primit a treia doză de vaccin anti-Covid la un centru de vaccinare din oraşul Dorohoi, judeţul Botoşani. 

Directorul DSP Botoşani, Monica Adăscăliţei, a spus că în acest caz a fost demarată o anchetă pentru a se stabili cu exactitate care a fost firul evenimentelor şi cine se face răspunzător de această situaţie.

„Din discuţiile pe care le-am avut cu personalul din centrul de vaccinare din zona pietonală din Dorohoi, unde se desfăşura un maraton al vaccinării, pacientul s-a prezentat cu buletinul pentru vaccinare, făcând declaraţia pe proprie răspundere în care a spus că nu a mai primit vaccin. Era exterm de aglomerat, erau buletinele în zona de registratură, posibil ca aici să fie scăparea, o să vedem la finalul anchetei, drept pentru care pacientul s-a îndreptat către zona unde se făcea vaccinul”, a declarat Monica Adăscăliţei, la Aleph News.

Conform acesteia, după ce i s-a administrat doza de vaccin, bărbatul a anunţat că el de fapt primise a treia doză.

„În acelaşi timp venise şi colega din zona de registratură să confirme că după ce s-au introdus datele pacientului în platformă a apărut această situaţie”, a mai spus şeful DSP Botoşani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici