Un bărbat din Alba şi-ar fi omorât în bătaie mama şi apoi a fugit din ţară

  • Un bărbat de 46 de ani din Alba a fost trimis în judecată deoarece şi-ar fi omorât mama în bătaie.
  • Inculpatul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv deoarece a fugit din ţară în timp ce se afla sub control judiciar.
180 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Alba şi-ar fi omorât în bătaie mama şi apoi a fugit din ţară

Un bărbat din Alba şi-ar fi omorât în bătaie mama şi apoi a fugit din ţară

 Procurorul criminalist a dispus trimiterea în judecată a unui inculpat în vârstă de 46 de ani, pentru „săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie în modalitatea omorului şi violenţă în familie în modalitatea lovire sau alte violenţe”, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Anchetatorii au stabilit că pe 15 martie, anul trecut, în timp ce se aflau la locuinţa comună din satul Cetea, comuna Galda, judeţul Alba, inculpatul a agresat-o fizic pe mama sa în vârstă de 79 ani. Patru zile mai târziu, „pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a exercitat violenţe repetate şi de mare intensitate asupra aceleiaşi victime, cauzându-i multiple leziuni care au condus la decesul acesteia”.

Inculpatul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv. Iniţial, el s-a sustras urmăririi penale, părăsind teritoriul ţării, fiind arestat preventiv în lipsă, prin intermediul unui mandat european de arestare.

Măsura arestării preventive a fost prelungită succesiv, ulterior fiind înlocuită cu cea a controlului judiciar, ale cărei obligaţii au fost încălcate de către inculpat, care a părăsit iarăşi ţara, motiv pentru care acesta a fost din nou arestat preventiv în lipsă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici