Un bărbat din Capitală urmărit de poliţişti a provocat un accident. Agenţii au tras cu pistolul

  • Un bărbat aflat la volanul unei maşini furate a fost urmărit de poliţişti şi a provocat un accident.
  • El a coborât din maşină şi a încercat să fugă, dar poliţiştii l-au prins după ce au tras cu pistolul.
332 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Capitală urmărit de poliţişti a provocat un accident. Agenţii au tras cu pistolul

Un bărbat din Capitală urmărit de poliţişti a provocat un accident. Agenţii au tras cu pistolul

Potrivit Poliţiei, vineri, în jurul orei 07.30, poliţiştii Capitalei au fost alertaţi cu privire la furtul unui autoturism. Jumătate de oră mai târziu, autoturismul a fost observat în zona Şoselei Alexandriei, iar la vederea echipajelor de poliţie ale Secţiei 19, bărbatul care se afla la volan a intrat în coliziune cu un alt autoturism, după care a încercat să fugă.

Unul dintre poliţişti a plecat în urmărirea lui şi, după somaţia legală, a executat două focuri în plan vertical, reuşind prinderea şi imobilizarea bărbatului.

Bărbatul a fost condus la Secţia 19 Poliţie pentru audieri, iar „din primele cercetări a rezultat presupunerea rezonabilă că acesta ar fi sustras, dintr-un alt autoturism, o unealtă electrică”, au anunţat poliţiştii.

Cercetările vor fi continuate de Serviciul Furturi Auto, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici