Un bărbat din Dâmboviţa a murit din cauza gripei. Numărul total al deceselor a ajuns la 173

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa a murit din cauza gripei, numărul total al deceselor înregistrate de la începutul sezonului ajungând la 173, a anunţat, miercuri, Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

84 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Dâmboviţa a murit din cauza gripei. Numărul total al deceselor a ajuns la 173

Un bărbat din Dâmboviţa a murit din cauza gripei. Numărul total al deceselor a ajuns la 173

Decesul a fost confirmat sâmbătă la un bărbat în vârstă de 66 de ani, din judeţul Damboviţa, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, având condiţii medicale preexistente, dar nefiind nevaccinat anti-gripal, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) din cadrul Institutului Naţional pentru Sănătate Publică (INSP).

Numărul deceselor de la începutul epidemiei de gripă a ajuns astfel la 173.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici