Un bărbat din Iaşi bănuit de pedofilie, prins de poliţişti. Altul este căutat

Un bărbat suspectat de că a agresat sexual o fetiţă în scara unui bloc, dar şi o tânără de 20 de ani, pe stradă, a fost reţinut, marţi, de poliţiştii din Iaşi. Un alt individ bănuit de fapte similare este căutat de doi ani de oamenii legii, imagini cu acesta fiind postate pe grupuri de facebook.

614 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Iaşi bănuit de pedofilie, prins de poliţişti. Altul este căutat

Un bărbat din Iaşi bănuit de pedofilie, prins de poliţişti. Altul este căutat

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au declarat, marţi, că au reţinut un individ suspectat că ar fi agresat sexual de două ori o tânără de 20 de ani, dar şi o minoră, în scara unui bloc.

"Un tânăr de 23 de ani este bănuit de comiterea unor infracţiuni de agresiune sexuală asupra a două tinere, una de 20 de ani, iar cealaltă - minoră. Acesta a fost reţinut şi va fi prezentat astăzi (marţi - n.r.) în faţa procurorilor. Potrivit datelor deţinute, în luna aprilie a acestui an, individul ar fi atins cu mâna în zonele intime o tânără, iar, la interval de o lună, ar fi repetat fapta asupra aceleiaşi femei de 20 de ani. De asemenea, în luna iunie, ar fi intrat în scara unui bloc şi ar fi atins, la fel, în zonele intime, o minoră", a declarat marţi, corespondentului MEDIAFAX, Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Conform acesteia, un alt individ este căutat de oamenii legii pentru o agresiune sexuală comisă împotriva unei fetiţe în vârstă de doar opt ani, în cursul anului 2016, imagini cu acesta fiind postate pe grupuri de facebook.

"Există date conform cărora bărbatul care apare în imagini a folosit la comiterea faptei o maşină de culoare albă, cu care s-a deplasat în comuna Horleşti. Potrivit anchetei, acesta ar fi prins pe drumul din localitatea respectivă o fetiţă de opt ani, pe care ar fi atins-o în zonele intime", a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Cei care îl recunosc pe bărbatul din imagini sau au informaţii despre el sunt sfătuiţi de poliţişti să sune la numărul pentru apeluri de urgenţă 112 sau să meargă la cea mai apropiată secţie de Poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici