Un bărbat din Ilfov este bănuit că a schingiuit şi a omorât şapte cai. Un alt cal a fost incendiat

  • Un bărbat din judeţul Ilfov este bănuit că a schingiuit şi omorât şapte cai.
  • Poliţiştii au aflat aceste informaţii în timpul unei anchete care îl vizează pe bărbatul de 41 de ani.
  • Ancheta a început în 9 martie, când suspectul a incendiat o căruţă la care era legat un cal.
281 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Ilfov este bănuit că a schingiuit şi a omorât şapte cai. Un alt cal a fost incendiat

Incidentul care a atras atenţia poliţiştilor s-a produs la periferia localităţii Afumaţi. O persoană a sunat la 112 şi a anunţat că un localnic a incendiat o căruţă la care se afla înhămat un cal.

Animalul a avut mai multe răni, dar a fost salvat de poliţişti şi, ulterior, a fost dus într-un adăpost.

În timpul cercetărilor, poliţiştii au aflat că în ultimele 10 luni, bărbatul ar fi schingiuit şi ar fi ucis şapte cai. Miercuri, el a fost reţinut de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Ilfov fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de schingiuirea şi uciderea animalelor şi distrugere prin incendiere.

El urmează să ajungă în faţa unui judecător care va decide dacă poate fi cercetat în stare de libertate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici