Un bărbat din Neamţ, rănit grav după explozia unei butelii

Un bărbat din judeţul Neamţ a ajuns, miercuri seară, la spital, cu arsuri grave la nivelul mâinilor, după ce a explodat butelia pe care o avea în bucătăria casei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

193 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Neamţ, rănit grav după explozia unei butelii

Un bărbat din Neamţ, rănit grav după explozia unei butelii

Explozia a avut loc miercuri seara, în satul Sagna, din judeţul Neamţ, şi nu a fost urmată de incendiu. Proprietarul casei a suferit, însă, arsuri grave la mâini în urma deflagraţiei.

"La faţa locului s-au deplasat opt subofiţeri, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman. Proprietarul imobilului a suferit arsuri la membrele superioare şi a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Roman", a declarat Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISUJ Neamţ.

Potrivit ISU Neamţ, deflagraţia s-a produs din cauza scăpării de gaz de la aragaz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici