Un bărbat din Prahova a fost găsit mort într-o casă cuprinsă de flăcări. Pompierii au făcut macabra descoperire

Un bărbat de aproximativ 70 de ani a fost găsit mort de pompierii din Prahova care au intervenit, vineri, pentru stingerea incendiului care a cuprins o casă.

575 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Prahova a fost găsit mort într-o casă cuprinsă de flăcări. Pompierii au făcut macabra descoperire

Sursa foto: Mediafaxfoto

Potrivit ISU Prahova, incendiul s-a produs la o casă din localitatea Poiana Vărbilău. La faţa locului au intervenit două echipaje de stingere şi o ambulanţă SMURD.

La sosirea pompieilor, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 70 de metri pătraţi. După stingerea flăcărilor, pompierii au găsit în locuinţă un bărbat de aproximativ 70 de ani decedat.

Cauza incendiului urmează să fie stabilită de reprezentanţii ISU Prahova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
bărbat,
mort

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici