Un bărbat reclamă la OPC Argeş suprafaţa "prea alunecoasă" a unui patinoar artificial

Un bărbat din oraşul argeşean Mioveni a reclamat, miercuri, la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Argeş că suprafaţa patinoarului artificial din localitate este mult prea alunecoasă şi că din această cauză au loc accidentări, însă inspectorii spun că situaţia nu se confirmă

126 afișări
Imaginea articolului Un bărbat reclamă la OPC Argeş suprafaţa "prea alunecoasă" a unui patinoar artificial

Un bărbat reclamă la OPC Argeş suprafaţa "prea alunecoasă" a unui patinoar artificial (Imagine: Luiza Puiu/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor OPC, reclamantul este nemulţumit că suprafaţa patinoarului este prea alunecoasă şi că se patinează prea repede, însă primele verificări ale inspectorilor pentru protecţia consumatorilor arată că situaţia respectivă nu se confirmă.

Autorităţile locale spun că ar putea fi vorba despre o glumă proastă sau despre răzbunarea vreunui fost angajat al Primăriei, investiţia fiind realizată pe terenul Consiliului Local de către o firmă specializată.

"Eu sunt foarte bucuros că patinoarului din Mioveni i se face reclamă, dar eu cred că este o glumă proastă sau vreo răzbunare. Întrebaţi oamenii pe stradă dacă s-au întâmplat accidente la patinoar din cauza faptului că pe suprafaţă se alunecă repede şi periculos. Nu e gheaţă, este o suprafaţă artificială, pe care se alunecă cu patine speciale, puse de către noi la dispoziţie. Dacă omul o fi venit cu patine destinate gheţii şi a luat vreo căzătură, nu e vina noastră. Şi pe stradă cu gheaţă aluneci şi poţi să îţi rupi gâtul, dar, repet, este un patinoar ecologic, la norme europene şi nu este cazul să ne facem probleme, nu există accidente din cauza căzăturilor de la patinoar", a declarat Ion Georgescu, primarul din Mioveni.

Patinoarul artificial cu suprafaţă siliconată situat în centrul oraşului, inaugurat de aproximativ două săptămâni are o suprafaţă de 300 metri pătraţi, este ecologic şi permite alunecarea simultană a o sută de persoane, iar intrarea este liberă, fiind un loc de destindere al localnicilor de toate vârstele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici