Un bărbat s-a ascuns în locuinţa iubitei şi a anunţat că e sechestrat, pentru a scăpa de plata unor datorii. 150 de poliţişti l-au căutat | FOTO

150 de poliţişti din Argeş au căutat un bărbat de 42 de ani dispărut de acasă de aproape două săptămâni, care a anunţat apoi că se află într-un loc de unde nu e lăsat să plece. Bărbatul a fost găsit la iubita lui.

695 afișări
Imaginea articolului Un bărbat s-a ascuns în locuinţa iubitei şi a anunţat că e sechestrat, pentru a scăpa de plata unor datorii. 150 de poliţişti l-au căutat | FOTO

Operaţiune de amploare 150 de poliţişti au căutat un bărbat care a anunţat că nu i se permite să plece dintr-un loc

Potrivit Poliţiei Argeş, un bărbat de 42 de ani a plecat de acasă, din Hârseşti, în 27 septembrie şi nu s-a mai întors acasă.

Bărbatul locuia singur, iar poliţiştii au fost sesizaţi de mama acestuia.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul a mers în localitatea Ştefăneşti pentru a-şi ridica salariul, iar apoi a cerut concediu medical şi a dispărut.

Luni seara, acesta şi-a sunat sora, alarmând-o că ar fi într-un loc necunoscut, de unde nu este lăsat să plece.

Bărbatul a fost căutat de 150 de poliţişti, fiind scotocite albia pârâului Cotmeana, islazul şi peste 50 de proprietăţi. În cele din urmă, el a fost găsit în timp ce se ascundea în locuinţa unei femei de 47 de ani, cu care bărbatul avea o relaţie.

„Cel în cauză şi-a justificat gestul invocând nişte datorii financiare”, spun poliţiştii argeşeni.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română- Biroul Operaţiuni Speciale Piteşti, iar în activităţi au fost angrenaţi şi 20 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş.

Taguri:
bărbat,
căutare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici