Un bărbat s-a răsturnat cu maşina într-o fântână din Piaţa Constituţiei

Un bărbat a fost rănit, joi, în Bucureşti, după ce autoturismul în care se afla a derapat şi s-a răsturnat într-o fântână arteziană de pe Bulevardul Unirii, aproape de Piaţa Constituţiei, potrivit Brigăzii Rutiere.

1026 afișări
Imaginea articolului Un bărbat s-a răsturnat cu maşina într-o fântână din Piaţa Constituţiei

Un bărbat s-a răsturnat cu maşina într-o fântână din Piaţa Constituţiei

Conform sursei citate, automobilul a ajuns în fântână după ce şoferul "nu adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed".

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile, în urma accidentului un bărbat, pasager în autoturism, a fost uşor rănit şi a fost transportat la Spitalul Universitar de o ambulanţă SMURD.

Şoferul, în vârstă de 33 de ani, a fost condus la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) pentru recoltare de probe biologice, iar pe numele său va fi deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici