Un bărbat s-a sinucis cu un pistol furat din Poligonul Tunari

Un bărbat s-a sinucis, joi, în apropierea Poligonului Tunari, de lângă Grădina Zoologică din Băneasa, cu un pistol pe care îl închiriase din baza sportivă în care se antrenează şi lotul olimpic de tir.

450 afișări
Imaginea articolului Un bărbat s-a sinucis cu un pistol furat din Poligonul Tunari

Un bărbat s-a sinucis cu un pistol furat din Poligonul Tunari (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat pentru MEDIAFAX că incidentul a fost sesizat prin 112, la faţa locului fiind trimis un echipaj al Secţiei 2.

Sarca a precizat că bărbatul venea frecvent să se antreneze în Poligonul Tunari.

Din primele informaţii rezultă că bărbatul a mers, joi, în Complexul sportiv "Iosif Sîrbu", Poligonul Tunari, şi a închiriat un pistol pentru a trage la ţintă. La un moment dat, profitând că angajatul poligonului s-a dus să schimbe ţinta, bărbatul a fugit cu pistolul şi cu cinci cartuşe.

Ulterior, bărbatul a fost găsit mort, în afara poligonului, la câţiva zeci de metri de baza sportivă din apropierea Grădinii Zoologice din Băneasa.

La faţa locului a venit şi un echipaj SMURD, care însă nu a mai putut face nimic pentru a-l ajuta, constatând decesul bărbatului.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz, urmând să stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul.

Secretarul general al Federaţiei Române de Tir, Dan Popa, a declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul care s-a sinucis cu un pistol furat din Poligonul Tunari a venit de mai multe ori în baza sportivă şi chiar a participat la Campionatul naţional de tir.

"Nu este prima dată când a venit în poligon. Din câte îmi aduc aminte, a participat şi la Campionatul naţional, Cupa României. A venit, a plătit, iar apoi a fost preluat de un instructor. Când acesta a schimbat ţinta, a fugit de la post, în poligonul apropiat, cel de mistreţi. Instructorul a fugit după el şi a auzit o împuşcătură", a spus Dan Popa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici