Un bărbat şi-a răpit iubita şi fiica, după ce a intrat cu forţa în locuinţa părinţilor tinerei. Unde au fost găsite cele două, de poliţişti

Un bărbat de 27 de ani din localitatea ieşeană Hadâmbu şi-a răpit, în cursul nopţii de miercuri spre joi, iubita şi fiica. Bărbatul le-a ascuns în casa unui vecin, unde au fost găsite de poliţişti.

178 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi-a răpit iubita şi fiica, după ce a intrat cu forţa în locuinţa părinţilor tinerei. Unde au fost găsite cele două, de poliţişti

Un bărbat şi-a răpit iubita şi fiica, după ce a intrat cu forţa în locuinţa părinţilor fetei. Unde au fost găsite de poliţişti

O femeie de 59 de ani din localitea ieşeană Mânzăteşti a anunţat Poliţia, în cursul nopţii de miercuri spre joi, că fiica şi nepoata ei au fost răpite de la ea din casă, de către concubinul fetei.

Supărat, bărbatul de 27 de ani a intrat în casă peste cele trei, a făcut scandal şi, folosind forţa, şi-a luat iubita şi fetiţa şi a plecat.

Iniţial, poliţiştii l-au căutat la locuinţa sa din satul vecin, însă fugise de acolo.

Împreună cu un echipaj de la Jandarmi, au continuat căutările şi l-au găsit în casa unui vecin, care, văzând forţele de ordine, a deschis imediat uşa. În locuinţă erau atât bărbatul de 27 de ani, cât şi iubita sa şi copilul de 3 ani.

Cele două au fost duse înapoi acasă, iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violente şi lipsire de libertate în mod ilegal. Tânărul de 27 de ani a fost reţinut pentru 24 de pe bază de ordonanţă şi a fost dus în arestul Ipj Iaşi. Urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă", a declarat Ilinca Ciobanu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Taguri:
bărbat,
răpire,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici