Un bătrân a căzut de pe o stâncă în Munţii Făgăraş - VIDEO

Un bărbat în vârstă de 72 de ani, din Bistriţa, a fost recuperat, luni, de un elicopter şi trasportat la Spitalul Judeţean Braşov, după ce a căzut de pe o stâncă în Munţii Făgăraş, în timp ce încerca să coboare de pe vârful Moldoveanu.

108 afișări
Imaginea articolului Un bătrân a căzut de pe o stâncă în Munţii Făgăraş - VIDEO

Un bătrân a căzut de pe o stâncă în Munţii Făgăraş (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Bărbatul a urcat, sâmbătă, spre vârful Moldoveanu, fiind echipat foarte sumar, iar duminică spre seară a vrut să coboare alegând valea Viştea Mare, potrivit şefului Salvamont Victoria, Thomas Bross.

"Turistul a coborât de pe vârf duminică seară, după ora 17.00, şi probabil a alunecat şi a căzut într-o râpă. S-a accidentat grav la cap. Noi am fost sesizaţi prin Serviciul 112 şi am reuşit să ajungem la el abia azi-noapte la ora 01.00", a declarat Bross.

"Pacientul nu a sosit încă la noi, este pe drum, dar am înţeles că este conştient, stabil hemodinamic şi cooperant. Are traumatism cranian, traumatism toracic şi la nivelul membrelor", a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Braşov, Gabriela Drăghici.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici