Un bătrân, dat dispărut după ce a plecat spre Mănăstirea Colţii Chiliilor, salvat dintr-o prăpastie de jandarmi | FOTO

Un bărbat de 78 de ani, dat dispărut de marţi seara, când a plecat spre Mănăstirea Colţii Chiliilor, unde lucra, a fost găsit de jandarmii braşoveni după câteva ore de căutări pe timp de noapte. Vârstnicul căzuse într-o prăpastie, unde a zăcut inconştient.

410 afișări
Imaginea articolului Un bătrân, dat dispărut după ce a plecat spre Mănăstirea Colţii Chiliilor, salvat dintr-o prăpastie de jandarmi | FOTO

Un bătrân, dat dispărut după ce a plecat spre Mănăstirea Colţii Chiliilor, salvat dintr-o prăpastie de jandarmi | FOTO (Imagini: Facebook Jandarmeria Braşov)

Jandarmii din Braşov au fost sesizaţi, marţi seara, că un bărbat în vârstă de 78 de ani a plecat spre Mănăstirea Colţii Chiliilor, unde desfăşura activităţi în folosul lăcaşului de cult, dar nu a mai ajuns.

Echipe formate din jandarmi, poliţişti, lucrători de la ISU Braşov, salvamontişti şi localnici au pornit în căutarea acestuia, în zona dintre Zărneşti şi Mănăstirea Colţii Chiliilor.

”În jurul orei 4.00, forţele participante au luat decizia de a sista căutările şi de a le relua la ora 07.00. Echipa de jandarmi condusă de către plt. maj. Bucşoiu Ioan a continuat să caute benevol, deşi misiunea se sistase temporar, şi în zona <După Bârsa>, eforturile acesteia fiind răsplătite în jurul orei 5.17, când au găsit persoana în cauză în stare de semi-inconştienţă, cu mai multe leziuni ca urmare a căderii de aproximativ 50 de metri într-o vale, dar în viaţă”, arată Jandarmeria Braşov.

Bărbatul a fost condus acasă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici