Un bebeluş de 8 luni, victima unui incendiu. Copilul nu a mai putut fi scos la timp din casa cuprinsă de flăcări

Un bebeluş de 8 luni a murit, sâmbătă dimineaţă, în localitatea Cogealac, judeţul Constanţa, după ce casa în care se afla a luat foc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

360 afișări

Pompierii constănţeni au fost solicitaţi sâmbătă dimineaţă, să intervină la un incendiu care se manifesta la o casă din localitatea Cogealac.

Conform reprezentanţilor ISU Constanţa, la sosirea pompierilor la faţa locului, incendiul se manifesta violent, cu flacără, în două camere ale locuinţei.

Un bebeluş de opt luni, care se afla într-una dintre încăperi, nu a mai putut fi salvat, informează aceeaşi sursă citată.

„Cauza probabilă a incendiului: sistem de încălzire amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile”, au declarat reprezentanţii ISU Constanţa.

În urma incendiului, mama copilului a suferit arsuri pe corp şi de căi respiratorii şi a fost dusă la spital. Bunica a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri la faţa locului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
bebeluş,
deces

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici