Un bebeluş de câteva zile, găsit într-o pungă lângă o pubelă din Capitală. El a fost dus la spitalul Polizu

O fetiţă, în vârstă de doar câteva zile, a fost găsită, luni seară, într-o pungă abandonată lângă o pubelă din zona bulevardului Ion Mihalache din Capitală, fiind dusă ulterior cu o ambulanţă la spitalul Polizu, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

3651 afișări
Imaginea articolului Un bebeluş de câteva zile, găsit într-o pungă lângă o pubelă din Capitală. El a fost dus la spitalul Polizu

Un bebeluş de câteva zile, găsit într-o pungă lângă o pubelă din Capitală. El a fost dus la spitalul Polizu

Fetiţa, care după estimarea medicilor SMURD are cinci-şase zile, a fost găsită în viaţă, abandonată într-o pungă lângă o pubelă de gunoi din zona bulevardului Ion Mihalache din Capitală de către o persoană, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

"A fost găsită de către o persoană care imediat a anunţat evenimentul", a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov pentru MEDIAFAX.

În urma apelului la 112, la faţa locului s-au trimis două ambulanţe SMURD. Paramedicii anunţă că fetiţa este în stare bună fiind internată acum la spitalul Polizu din Bucureşti.

Cazul este investigat acum şi de Poliţia Capitalei care face cercetări pentru identificarea mamei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici