Un bebeluş de origine română a scăpat de Covid după 70 de zile la ATI Valencia

Petru, un copil de origine română, s-a născut perfect sănătos la un spital din Valencia, dar după nouă zile s-a întors în stare gravă la pediatrie. Copilul ar fi luat Covid de la fratele său mai mare care era asimptomatic. După 70 de zile de îngrijiri, Petru a fost externat în aplauzele medicilor.

205 afișări
Imaginea articolului Un bebeluş de origine română a scăpat de Covid după 70 de zile la ATI Valencia

Un bebeluş de origine română a scăpat de Covid după 70 de zile la ATI Valencia

Anul trecut, bebeluşul a ajuns la spital în stare gravă. La început a avut probleme respiratorii şi a fost alimentat cu greu. Din această cauză, recuperarea lui Petru a fost mult mai anevoioasă, iar în primele zile, părinţii lui, Cristina şi José, nu l-au putut vedea decât prin videoconferinţă.

Medicii spanioli spun că este un caz foarte rar de Covid-19 cu astfel de simptome la copii nou-născuţi.

După aproape două luni şi jumătate la ATI, Petru a învins coronavirusul şi a fost confirmat negativ spre satisfacţia întregului personal de la spitalul spaniol.

Mama lui a mulţumit cu lacrimi în ochi pentru grija arătată de personalul secţiei de pediatrie, care s-a strâns la uşă ca să se despartă de Petru cu aplauze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici