Un bebeluş din Vaslui, opărit cu ceai, a fost transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti

Un băieţel de opt luni, din comuna vasluiană Perieni, a fost transportat de urgenţă, marţi, la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, după ce s-a opărit cu ceai fierbinte. Bebeluşul are arsuri pe 20 la sută din corp, transmite corespondentul MEDIAFAX.

419 afișări
Imaginea articolului Un bebeluş din Vaslui, opărit cu ceai, a fost transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti

Un bebeluş din Vaslui, opărit cu ceai, a fost transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti

Potrivit reprezentanţilor Spitalului din Bârlad, bebeluşul a suferit arsuri pe 20 la sută din suprafaţa corpului, după ce s-a opărit cu ceai fierbinte.

„Este vorba despre un copil de 8 luni, care a fost adresat CPU de către Serviciul de Ambulanţă, cu arsuri de gradul II, pe 20 la sută din suprafaţa corporală, la nivelul hemitoracelui drept şi la nivelul braţului drept şi urmează să fie transferat. S-a solicitat elicopterul, merge la Spitalul Grigore Alexandrescu, din Bucureşti", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă ”Elena Beldiman” din Bârlad.

Poliţiştii din Vaslui au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul casnic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici