Un braconier a murit după ce a fost împuşcat accidental

Un bărbat din comuna Sprâncenata, judeţul Olt, a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost împuşcat accidental de o cunoştinţă cu care plecase la braconaj într-o pădure dintr-o localitate învecinată.

130 afișări
Imaginea articolului Un braconier a murit după ce a fost împuşcat accidental

Un braconier a murit după ce a fost împuşcat accidental (Imagine: Mediafax Foto)

Poliţiştii din Olt au fost sesizaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, că în pădurea din localitatea Frunzaru se află cadavrul unui bărbat împuşcat.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că victima, Daniel Năstase (37 ani), din comuna Sprâncenata, plecase să braconeze în pădurea din Frunzaru, împreună cu un amic, Eduard Tini (38 ani), din Constanţa, care venise să-l viziteze. La un moment dat, Eduard Tini s-a aruncat la pământ, descărcându-i-se accidental arma, al cărei glonţ l-a lovit pe Daniel Năstase. În urma leziunilor suferite, bărbatul a murit pe loc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Olt, comisar Claudia Radu, bărbatul a fost împuşcată cu o armă de tir UMC de calibru 5,7 mm, care îi aparţine lui Nicolae Năstase, din Constanţa, fratele victimei.

În acest caz se fac cercetări pentru ucidere din culpă, nerespectarea armelor şi muniţiilor şi braconaj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici