Un bucureştean a căzut într-o râpă adâncă de 15 metri, în Păltiniş

  • Un bucureştean a căzut, sâmbătă seara, cu automobilul său de teren, de tip buggy, într-o râpă adâncă de 15 metri, în staţiunea Păltiniş, din Sibiu.
  • Jandarmii montani l-au scos pe turist din prăpastie.
2150 afișări
Imaginea articolului Un bucureştean a căzut într-o râpă adâncă de 15 metri, în Păltiniş

Un bucureştean a căzut într-o râpă adâncă de 15 metri, în Păltiniş

Jandarmii montani au fost sesizaţi prin apel la 112 că un bărbat, care se afla într-un automobil de tip buggy s-a prăbuşit într-o râpă din Păltiniş.

„Bărbatul era într-un automobil de teren tip buggy când a derapat şi a căzut într-o râpă de aproximativ 15 metri. Până la sosirea echipajului persoana în cauză a reuşit să iasă din automobil. Jandarmii l-au ajutat să repună pe direcţie automobilul, iar cu ajutorul unui tractor din staţiune a fost tractat până la drumul judeţean”, a spus Florina Picioiu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Sibiu.

Nu au fost victime în urma evenimentului, iar turistul a ajuns cu bine la pensiunea unde este cazat.

Jandarmii montani le recomandă turiştilor să evite să plece singuri după lăsarea întunericului şi să nu se aventureze în zone pe care nu le cunosc sau sunt greu accesibile.

Cei care se află în dificultate pot solicita sprijinul jandarmilor montani la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici