Un câine a depistat o cutie plină cu marijuana la graniţa româno-ungară

Un câine antrenat să depisteze droguri a găsit o cutie de pantofi care conţinea 45 de plante de marijuana într-un coş de gunoi de la graniţa româno-ungară.

253 afișări
Imaginea articolului Un câine a depistat o cutie plină cu marijuana la graniţa româno-ungară

Un câine a depistat o cutie plină cu marijuana la graniţa româno-ungară (Imagine: Mediafax Foto)

Poliţia de frontieră a controlat o maşină oprită pentru că pe numele unuia dintre cei trei pasageri era emis un mandat de arestare german.

În urma verificărilor, au fost descoperite în cutie plante de canabis şi echipament folosit la creşterea acestora, potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei locale J. Vezendi.

Cei trei, un cuplu şi un bărbat, au fost opriţi când încercau să intre în România, poliţia constatând că pe numele unuia dintre bărbaţi a fost emis un mandat de arestare de autorităţile germane. Aceştia au parcat maşina lângă un coş de gunoi unde a fost aruncată cutia cu canabis.

Bărbatul, căutat de autorităţile din Germania, a fost dus în Budapesta. Soţia sa şi al treilea pasager din maşină au fost arestaţi fiind suspectaţi de trafic de droguri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici