Un centru telefonic pentru informaţii în limba ucraineană a fost activat la Sighetu Marmaţiei

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră a operaţionalizat un centru telefonic integrat unde poliţişti de frontieră români, vorbitori de limbă ucraineană, vor fi alături de dispecerii care preiau apelurile telefonice, non-stop.

575 afișări
Imaginea articolului Un centru telefonic pentru informaţii în limba ucraineană a fost activat la Sighetu Marmaţiei

Un centru telefonic pentru informaţii în limba ucraineană a fost activat la Sighetu Marmaţiei

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră a operaţionalizat, luni, centrul telefonic integrat unde poliţişti de frontieră români, vorbitori de limbă ucraineană, vor fi alături de dispecerii care preiau apelurile telefonice, non-stop, la numărul unic de informare al Poliţiei de Frontieră, 021.9590.

Astfel, cetăţenii ucraineni care apelează numărul de telefon (+4) 021.9590 (număr apelabil din orice reţea naţională sau internaţională) pot primi, la orice oră, informaţii utile, în limba ucraineană, privind trecerea frontierei de stat, documentele necesare la intrarea in România, despre paşii de urmat în derularea formalităţilor pentru acordarea azilului sau orice alte detalii care îi pot ajuta pentru a ajunge în siguranţă în România.

Acest centru integrat va avea disponibile mai multe linii telefonice şi va funcţiona la sediul ITPF Sighetu Marmaţiei, situat la graniţa cu Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici