Un cetăţean bulgar a murit şi alţi doi au fost răniţi grav, în urma unui accident în Giurgiu

Un cetăţean bulgar a murit şi alţi doi au fost răniţi grav, sâmbătă seara, după ce maşina în care erau a lovit o dubă, în comuna Daia din judeţul Giurgiu. O a patra persoană a fost evaluată medical.

538 afișări
Imaginea articolului Un cetăţean bulgar a murit şi alţi doi au fost răniţi grav, în urma unui accident în Giurgiu

Un cetăţean bulgar a murit şi alţi doi au fost răniţi grav, în urma unui accident în Giurgiu/

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Giurgiu, accidentul a avut în zona comunei Daia, pe DN5, unde un autoturism condus de către un cetăţean bulgar care a pierdut controlul şi a lovit o dubă.

În urma impactului, un cetăţean bulgar a murit, iar alţi doi, şoferul bulgar şi un pasager, au fost răniţi.

Cei doi şoferi nu au consumat alcool.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu au declarat, la rândul lor, că accidentul s-a soldat cu decesul unui bărbat, alte două persoane fiind găsite încarcerate. Cea de-a patra victimă a primit ajutor medical la locul accidentului.

Traficul se desfăşoară pe un singur sens de mers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici