Un cetăţean german a încercat să intre în România cu un permis eliberat de „Imperiul German”

Un cetăţean german în vârstă de 34 de ani a încercat să intre în România, prin Galaţi, cu un permis eliberat de „Imperiul German”. A fost prins pentru că era urmărit de autorităţile germane.

2676 afișări
Imaginea articolului Un cetăţean german a încercat să intre în România cu un permis eliberat de „Imperiul German”

FOTO Poliţia de Frontieră

Marţi seara în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea a încercat să intre în ţară un cetăţen german, în vârstă de 34 de ani.

Pe numele bărbatului era emisă, de autorităţile din Germania, o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare, predare sau extrădare, pentru falsificare de documente.

În urma controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit asupra acestuia un permis de conducere fantezist ce avea imprimate fotografia şi datele sale de identitate, eliberat de „Imperiul German”, stat inexistent.

Bărbatul a declarat că documentul în cauză este un atestat profesional de motostivuitor.

Acum este cercetat pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici