Un cetăţean moldovean a vrut să iasă din ţară cu un buletin românesc fals, ascuns în haine | FOTO

Un cetăţean moldovean, în vârstă de 32 de ani, a fost prins la vamă, de poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi, având o carte de identitate românească falsă, cu numele lui, ascunsă între haine, pe care bărbatul ar fi vrut să o folosească în Germania.

395 afișări
Imaginea articolului Un cetăţean moldovean a vrut să iasă din ţară cu un buletin românesc fals, ascuns în haine | FOTO

Un cetăţean moldovean a vrut să iasă din ţară cu un buletin românesc fals, ascuns în haine

Potrivit unui comunicat transmis luni Poliţia de Frontieră Vaslui, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi au descoperit, ascunsă în hainele unui bărbat din Republica Moldova, o carte de identitate falsă, care urma să fie folosită în Germania.

Bărbatul, aflat la volanul unei camionete, a fost oprit pentru control, pe drumul dintre Albiţa şi Iaşi.

La controlul vehiculului şi al pasagerilor, poliţiştii au găsit, ascunsă, în hainele bărbatului de 32 de ani, pasager în autoturism, o carte de identitate cu însemnele autorităţilor române, pe care era imprimată fotografia acestuia.

„Poliţiştii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a procurat cartea de identitate descoperită la controlul de frontieră prin intermediul unui conaţional, contra sumei de 50 euro şi că urma să o folosească în Germania”, se arată în comunicatul citat.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări în acest caz pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici