Un cetăţean străin care participa la un festival din Mamaia vindea droguri

Un cetăţean străin este acuzat că deţinea droguri de risc şi mare risc (MDMA, ketamină, cocaină), pe care le vindea în cadrul unui festival care se desfăşoară în staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa. Acesta a fost reţinut.

248 afișări
Imaginea articolului Un cetăţean străin care participa la un festival din Mamaia vindea droguri

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea infracţională a unei persoane, cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc.

Din cercetări a reieşit că bănuitul, cetăţean străin, ar fi deţinut droguri de risc şi mare risc (MDMA, ketamină, cocaină), în scopul comercializării, în cadrul unui festival care se desfăşoară în staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa.

Bărbatul a fost depistat deţinând substanţele asupra sa, în incinta zonei de desfăşurare a festivalului.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiuniilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc şi a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici