Un clujean reclamă că e agresat vizual pentru că se face prea mult topless pe malul Someşului. Boc: Ce-i frumos place şi lui Dumnezeu

Primarul Clujului, Emil Boc, spune că un bărbat a reclamat că este agresat vizual pentru că ”se face prea mult topless pe malul Someşului” şi a cerut să fie luate măsuri, edilul precizând că nu poate da amenzi şi că ”Ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place”.

355 afișări
Imaginea articolului Un clujean reclamă că e agresat vizual pentru că se face prea mult topless pe malul Someşului. Boc: Ce-i frumos place şi lui Dumnezeu

Un clujean reclamă că e agresat vizual pentru că se face prea mult topless pe malul Someşului. Boc: Ce-i frumos place şi lui Dumnezeu (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Emil Boc a declarat, joi, la Radio Napoca FM, că a primit o sesizare de la un clujean care a spus că este "agresat vizual de faptul că se face prea mult topless pe malul Someşului”.

"Cineva s-a simţit agresat vizual pentru că se făcea prea mult topless pe malul Someşului şi mi-a cerut să iau măsuri, pentru că, fiind agresat vizual, primarul trebuie să intervină. Era un domn şi a spus să îmbrace primarul fetele de pe malul Someşului. Am avut câteva priorităţi mai importante până acum, dar rămâne problema în analiza Primăriei. Am să verific dacă nisipul s-a deteriorat şi am să asigur condiţii decente celor care vor să petreacă momente frumoase pe malul Someşului, să o poată face”, a spus Boc.

Întrebat ce i-a răspuns persoanei respective, primarul a arătat că sesizarea rămâne în atenţia Primăriei şi că "dacă nu se încalcă ordinea publică, nimeni nu primeşte amenzi”.

"Nu am putut să îl sfidez, dacă omul a spus că se simte hărţuit sexual. Nu putem să dăm amenzi pentru vorba aceea: «ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place», cum să amendez? Dacă cineva s-ar plimba pe stradă aşa, evident că primeşte amendă, dacă este la plajă nu avem probleme”, a afirmat Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici