Video Un clujean s-a aruncat în gol de la etajul şase

Un bărbat de 52 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 6 al unui bloc, sub privirile îngrozite a zeci de oameni.

301 afișări

Ioan Cergherdean locuieşte la etajul al şaselea al unui bloc de pe strada Fabricii din Cluj-Napoca, iar miercuri, la ora 10.00, s-a aşezat cu picioarele în exteriorul balconului, ameninţând că se va arunca, iar pompierii, poliţiştii şi colegii de serviciu au încercat să îl convingă să renunţe la acest gest.

Bărbatul i-a strigat unui coleg de serviciu să aibă grijă să legalizeze testamentul său, pe care i l-a dat. El a cerut ca primarul Emil Boc să vină la faţa locului, dar acesta este în concediu.

Pompierii au umflat o saltea lângă bloc, pentru eventualitatea în care bărbatul se arunca din balcon. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, mai mulţi colegi de la firma unde bărbatul lucrează ca macaragiu au încercat, alături de poliţişti şi pompieri, să îl convingă să nu se arunce.

Bărbatul s-a aruncat de la etaj după ce a observat că poliţiştii au încercat să intervină, coborând la el cu frânghii, de la etajele superioare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Raluca Seucan, a declarat că Ioan Cergherdean nu a formulat nicio doleanţă pe parcursul celor peste şase ore, cât a stat agăţat în afara balconului locuinţei sale de la etajul al şaselea.

"Poliţiştii au încercat să intervină, iar când i-a văzut bărbatul s-a aruncat de la etaj. A căzut peste o balustradă de la etajul unu şi a aterizat pe marginea saltelei pregătite de pompieri", a spus Seucan.

Bărbatul a fost dus de un echipaj SMURD la Unitatea de Primire a Urgenţelor, iar, potrivit medicilor, starea sa este critică.

Potrivit lui Seucan, în cursul zilei, pe lângă colegii de serviciu şi poliţiştii care au încercat să îl determine să nu sară din balcon, la faţa locului au fost aduşi sora bărbatului şi un preot, dar intervenţiile verbale ale acestora au fost zadarnice.

Potrivit primelor informaţii, omul ar avea probleme familiale care l-au determinat să recurgă la un asemenea gest, dar nu sunt excluse nici problemele psihice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici