Un comitet israelian stabileşte ce ostatici ţinuţi în Gaza pot fi declaraţi decedaţi

Un comitet israelian, format din medici, stabileşte ce ostatici ţinuţi în Gaza de Hamas pot fi declaraţi decedaţi pentru a încerca să reducă din presiunea cu care se confruntă rudele.

200 afișări
Imaginea articolului Un comitet israelian stabileşte ce ostatici ţinuţi în Gaza pot fi declaraţi decedaţi

Un comitet israelian stabileşte ce ostatici ţinuţi în Gaza pot fi declaraţi decedaţi

O comisie medicală formată din trei persoane a examinat înregistrări video de la atacul din 7 octombrie al Hamas în Israel pentru a căuta semne de leziuni letale în rândul celor răpiţi.

Ulterior, comisia a comparat înregistrările cu mărturiile ostaticilor eliberaţi, potrivit Sky News.

Din cele aproximativ 240 de persoane răpite, 108 au fost eliberate de Hamas în timpul armistiţiului.

De la încheierea armistiţiului, comisia a declarat şapte civili şi un colonel al armatei ca fiind morţi în captivitate.

De asemenea, există informaţia că un alt civil a fost confirmat mort luni dimineaţă, dar acest lucru nu a fost confirmat de autorităţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ostatici,
deces,
gaza

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici