Un consilier AUR ar fi fost ameninţat cu moartea de viceprimarul PNL: Te spintec!

Un consilier AUR dintr-o comună din judeţul Sibiu a făcut o plângere penală pe numele viceprimarului comunităţii pe care îl acuză că l-a ameninţat cu moartea.

365 afișări
Imaginea articolului Un consilier AUR ar fi fost ameninţat cu moartea de viceprimarul PNL: Te spintec!

Imagine din Slimnic FOTO: Facebook Primăria Slimnic

Potrivit deputatului AUR Sebastian-Ilie Suciu, incidentul s-a produs în sala de şedinţe a Primăriei Slimnic.

El susţine că în timpul dezbaterilor privind bugetul local, cei doi s-au contrazis, iar viceprimarul PNL i-a ameninţat cu moartea pe consilierul AUR şi pe familia acestuia.

„În cadrul unei şedinţe de dezbatere a bugetului local întrunită de Adrian Nan, primarul comunei Slimnic, pe fondul unor discuţii contradictorii, viceprimarul Stângu s-a adresat direct consilierului AUR cu formulări precum: „Îţi tai tendoanele”, „Te spintec” (gesticulând acţiunea de înjunghiere şi spintecare), „Ai patru copii, intru peste tine în casă la orice oră şi te omor, eu nu am nimic de pierdut”, precum şi numeroase alte injurii”, a relatat, pe Facebook, deputatul AUR Sebastian-Ilie Suciu.

Consilierul local a înaintat o plângere penală împotriva viceprimarului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ameninţări,
aur,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici