Un consilier local, viitor candidat pentru poziţia de primar al unei comune, a murit în accidentul din Vrancea

  • Un consilier local, viitor candidat pentru poziţia de primar al unei comune, a murit în accidentul din Vrancea
  • Aurel Proca, în vârstă de 58 de ani, conducea microbuzul care a intrat pe contrasens.
  • Cea de a doua victimă avea 70 de ani şi conducea maşina lovită frontal de microbuz
4930 afișări
Imaginea articolului Un consilier local, viitor candidat pentru poziţia de primar al unei comune, a murit în accidentul din Vrancea

Un consilier local, viitor candidat pentru poziţia de primar al unei comune, a murit în accidentul din Vrancea

Un consilier local, care intenţiona să candideze pentru poziţia de primar a comunei Vizantea Livezi, a murit în accidentul produs marţi în Vrancea. Este vorba despre Aurel Proca, în vârstă de 58 de ani, care în prezent este consilier UNPR, dar se pregătea să candideze din partea PMP.  El conducea microbuzul care, din motive încă necunoscute, a intrat pe contrasens.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vrancea, în accidentul produs pe DN2D, la Km 27, a murit şi şoferul de 70 de ani al autoturismului lovit frontal de microbuz. Două persoane au murit şi alte 11 au fost rănite în urma accidentului din Vrancea.  Autorităţile judeţene au activat Planul roşu de intervenţie, iar traficul auto a fost blocat aproximativ două ore pentru a permite salvatorilor să intervină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici