Un copil a murit iar altul este în stare gravă, în urma unui accident în zona Corbeanca

Un copil a murit, iar un altul este în stare gravă, în urma unui accident produs sâmbătă după-amiază, pe DN1, în zona Corbeanca, echipajele de intervenţie aflate la faţa locului încercând să mai scoată alte două persoane încarcerate, a declarat Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti.

98 afișări
Imaginea articolului Un copil a murit iar altul este în stare gravă, în urma unui accident în zona Corbeanca

Un copil a murit iar altul este în stare gravă, în urma unui accident în zona Corbeanca (Imagine: Mediafax Foto)

Copilul care şi-a pierdut viaţa era in stop respirator la momentul sosirii echipajelor SMURD, medicii încercând, fără rezultat, resuscitarea lui.

Cel de-al doilea copil, în stare gravă, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă "Floreasca" din Capitală, a spus, pentru MEDIAFAX, Opriţa, care a adăugat că cei doi aveau vârste sub 14 ani.

Mamele copiilor au fst transportate, de asemenea, la Spitalul "Floreasca", iar taţii la Spitalul "Elias", potrivit coordonatorului SMURD.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Elena Bucur, a precizat că în accident au fost implicate cinci maşini.

În zonă se circulă normal spre Ploieşti, iar spre Bucureşti circulaţia este deviată prin localitatea Baloteşti, a mai spus Bucur.

Din primele cercetări, s-a stabilit că accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive, după ce un autoturism a intrat în depăşire şi s-a ciocnit pe contrasens cu altă maşină.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.30, circulaţia fiind blocată pe ambele sensuri aproximativ o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici