Un copil care se juca pe o plajă din Florida a murit după ce a fost îngropat în nisip

  • O fată de cinci ani care se juca pe o plajă din Florida, SUA, a murit după ce a fost îngropată în nisip.
  • Ea făcea o groapă în nisip, iar marginea acesteia s-a prăbuşit.
  • Nisipul a acoperit-o în totalitate, iar pe un băiat de şapte ani l-a prins pe jumătate, acesta fiind salvat.
1115 afișări
Imaginea articolului Un copil care se juca pe o plajă din Florida a murit după ce a fost îngropat în nisip

Accidentul s-a produs marţi pe o plajă din Lauderdale-by-the-Sea, potrivit Sky News. Oficialii estimează că gaura avea o adâncime de aproximativ 1,8 metri.

Salvatorii au folosit lopeţi şi scânduri de susţinere pentru a scoate victimele din nisip.

Fata a fost acoperită în totalitate de nisip, iar băiatul a fost găsit îngropat până la mijloc. El a fost dus în stare critică la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici