O şcoală şi o clădire de birouri din Cluj-Napoca, evacuate după o ameninţare cu bombă

O şcoală şi o clădire de birouri din Cluj-Napoca au fost evacuate, miercuri dimineaţa, după o ameninţare cu bombă.

303 afișări
Imaginea articolului O şcoală şi o clădire de birouri din Cluj-Napoca, evacuate după o ameninţare cu bombă

Potrivit IPJ Cluj, poliţiştii au fost sesizaţi de administratorul unei unităţi şcolare, situată pe strada Henri Barbusse, cu privire la faptul că ar fi primit un e-mail prin care s-a transmis un mesaj de alertă, referitor la anumite dispozitive care ar putea pune în pericol siguranţa persoanelor.

La faţa locului au fost trimişi de urgenţă specialişti din cadrul Serviciului Pentru Acţiuni Speciale – Compartimentul Pirotehnic pentru verificări şi luarea măsurilor necesare.

Până la sosirea echipajelor, conducerea şcolii a dispus evacuarea a aproximativ 70 de persoane.

Totodată, ca măsură de siguranţă, poliţiştii au dispus evacuarea altor 200 de persoane, aflate într-o clădire de birouri din imediata apropiere.

În cadrul verificărilor efectuate nu au fost identificate elemente sau dispozitive care ar putea pune în pericol siguranţa persoanelor.

Activitatea a fost reluată în ambele locaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici