Accident mortal în Olt: Un copil de 15 ani şi-a pierdut viaţa, lovit de o maşină. Şoferul, preot de 57 de ani, consumase alcool

  • Un copil de 15 ani a fost lovit mortal de o maşină.
  • Accidentul a avut loc sâmbătă în comuna Bobiceşti, din judeţul Olt.
  • Şoferul maşinii era băut, susţin poliţiştii.
1428 afișări
Imaginea articolului Accident mortal în Olt: Un copil de 15 ani şi-a pierdut viaţa, lovit de o maşină. Şoferul, preot de 57 de ani, consumase alcool

Potrivit IPJ Olt, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la producerea unui accident în comuna Bobiceşti.

Poliţiştii din Balş s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că impactul s-a produs între o maşină, condusă de un bărbat de 57 de ani, din comuna Bîrza, şi un pieton, în vârstă de 15 de ani, din comuna Bobiceşti, care a murit.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0.45 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat”, a atransmis IPJ Olt, care a precizat că şoferului i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Poliţiştii continuă în acest caz cetcetările în cadrul unui dosar penal pentru stabilirea împrejurîărilor în care s-a produs accidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici