Un copil de un an şi părinţii săi au murit într-un accident rutier teribil produs în judeţul Galaţi

  • Un copil de un an şi tatăl său au murit într-un accident rutier produs în judeţul Galaţi.
  • Se pare că tatăl a adormit la volan şi maşina a intrat frontal într-un tir.
  • O femeie de 23 de ani, mama copilului, a murit şi ea în drum spre spital.
4510 afișări
Imaginea articolului Un copil de un an şi părinţii săi au murit într-un accident rutier teribil produs în judeţul Galaţi

Sursa foto: Mediafaxfoto

UPDATE

O femeie de 23 de ani, mama copilului, a murit şi ea în drum spre spital.

Cei trei erau din Drobeta Turnu Severin.

Accidentul a avut loc vineri dimineaţa între localităţile Priponeşti şi Berheci din judeţul Galaţi, iar primele cercetări arată că şoferul maşinii a pierdut controlul volanului, din motive necunoscute şi a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un tir.

Primele date sunt că şoferul, în vârstă de 28 de ani, a adormit la volan.

Stirea iniţială

Accidentul a avut loc vineri dimineaţă pe DN 24, între localităţile Priponeşti şi Berheci din judeţul Galaţi. În urma impactului dintre un autoturism şi un tir, două persoane au murit, printre care şi un copil de un an. Cea de a treia femeia care se afla în autoturism este grav rănită şi a fost transportată la spital. Şoferul autotrenului nu este rănit şi nici nu a consumat alcool, au stabilit poliţiştii sosiţi la faţa locului.

„Accidentul s-a produs la ora 5.45, maşina circula dinspre Berheci spre Priponeşti, pe DN 24/E 581. Potrivit primelor cercetări, şoferul autoturismului, un bărbat de 28 ani din Drobeta Turnu Severin, a pierdut controlul volanului, din motive necunoscute şi a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un tir, condus de un bărbat de 27 ani din Galaţi. Probabil, şoferul a adormit la volan. În urma impactului violent, şoferul autoturismului şi copilul său au murit, iar soţia lui este foarte grav rănită, starea sa fiind critică. Şoferul tirului a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ”, i-a explicat corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Poliţia Rutieră face cercetări la faţa locului şi va deschide dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Circulaţia este blocată în zonă.

Copilul în vârstă de un an şi tatăl său au murit pe loc după ce maşina în care se aflau a lovit frontal un tir pe DN 24 - E 581, în judeţul Galaţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici