Un copil şi mama sa, răniţi după ce o bucată de gheaţă a căzut de pe TIR pe maşina în care se aflau

Un copil de 2 ani şi mama sa au fost răniţi, vineri dimineaţa, după ce o bucată de gheaţă desprinsă de pe un TIR a căzut peste maşina în care se aflau cei doi, pe DN 1, în zona localităţii Loloiasca, din judeţul Prahova.

898 afișări
Imaginea articolului Un copil şi mama sa, răniţi după ce o bucată de gheaţă a căzut de pe TIR pe maşina în care se aflau

Un copil şi mama sa, răniţi după ce o bucată de gheaţă a căzut de pe TIR pe maşina în care se aflau

Potrivit ISU Prahova, bucata de gheaţă a căzut de pe un TIR peste un auto în mers.

În maşină se aflau mama şi un copil de 2 ani, care sunt răniţi.

La fata locului au fost mobilizate un echipaj de stingere şi o ambulanţă SMURD.

Copilul este rănit, are un traumatism facial şi excoriaţii, potrivit ISU Prahova. Atât el, cât şi mama sunt duşi la UPU Ploieşti pentru investigaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copil,
gheaţă,
rănit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici