Un deţinut s-a spânzurat în penitenciarul din Ploieşti

Un tânăr de 24 de ani, condamnat pentru furt calificat, s-a spânzurat, luni, în penitenciarul din Ploieşti, echipajele medicale care au încercat să-l resusciteze zeci de minute neputând să-i salveze viaţa.

413 afișări

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii penitenciarului din Ploieşti, bărbatul, condamnat definitiv pentru furt calificat, s-a spânzurat luni dimineaţă, în jurul orei 5.00, în camera de deţinere.

Personalul medical al penitenciarului a intervenit şi a început manevre de resuscitare, iar între timp la penitenciar au ajuns şi un echipaj SMURD şi un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova, care au continuat manevrele de resuscitare, însă fără succes.

Conform unui comunicat dat publicităţii de Penitenciarul Ploieşti, deţinutul "nu figura în evidenţele penitenciarului cu afecţiuni psihice, iar în urma evaluărilor psihologice şi sociale periodice nu au fost identificate vulnerabilităţi deosebite care să indice riscul de suicid”.

Reprezentanţii penitenciarului au informat familia bărbatului despre decesul acestuia, iar în penitenciar a fost deschisă o anchetă pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs moartea bărbatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici