Un dosar penal şi 88 de abateri constatate în doar de trei ore pe autostrăzile A1 şi A2

Poliţiştii rutieri au întocmit duminică un dosar penal pentru conducerea fără permis şi au constatat alte 88 de abateri de la normele legale, în timpul unor acţiuni de trei ore, pe autostrăzile A1 şi A2, informează Inspectorarul General al Poliţiei Române (IGPR).

29 afișări
Imaginea articolului Un dosar penal şi 88 de abateri constatate în doar de trei ore pe autostrăzile A1 şi A2

Un dosar penal şi 88 de abateri constatate în doar de trei ore pe autostrăzile A1 şi A2 (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Acţiunea de control pentru diminuarea numărului accidentelor rutiere produse pe fondul excesului de viteză şi pentru reducerea gradului de victimizare a populaţiei prin accidente rutiere a avut loc între orele 11.00 - 14.00, pe autostrăzile A1 Bucureşti - Piteşti şi A2 Bucureşti - Cernavodă.

"În doar trei ore, poliţiştii rutieri au depistat 77 de conducători auto care au depăşit viteza maximă legală pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti şi A2 Bucureşti-Cernavodă, iar unul dintre şoferi a fost înregistrat circulând cu 179 km/h. Pe parcursul acţiunii poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis şi au constatat 88 de abateri de la normele care reglementează circulaţia pe drumurile publice ", se arată în comunicatul remis agenţiei MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici