Un drum naţional din Vrancea, închis din cauza viscolului

Un sector din judeţul Vrancea al Drumului Naţional 23B a fost închis din cauza viscolului.

987 afișări
Imaginea articolului Un drum naţional din Vrancea, închis din cauza viscolului

Un drum naţional din Vrancea, închis din cauza viscolului

Viscolul şi vizibilitatea redusă au închis circulaţia pe DN 23B între localităţile Măicăneşti şi Ciorăşti, în judeţul Vrancea

Din cauza ninsorii abundente, a viscolului şi a vizibilităţii foarte reduse, CNAIR si Poliţia Rutieră au decis, începând cu ora 17:00, închiderea circulaţiei pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 23B (km 6+000 – km 15+000) între localitatăţile Măicăneşti şi Ciorăşti, judeţul Vrancea, a anunţat vineri, CNAIR.

Tot în judeţul Vrancea, echipele de intervenţie au mai multe misiuni. Patru maşini aflate pe DN 2N au fost scoase din zăpadă, în timp ce la intrarea în Ciorăşti, pe DN 23B, se intervine pentru deblocarea unui microbuz cu cinci persoane şi a două autoturisme.

În satul Cerbu, pe DN 2R, 15 autoturisme sunt blocate într-un strat de zăpadă de aproximativ 100 de centimetri. Autorităţile încearcă să elibereze carosabilul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici